Witam znalazłem obrazki jednostek militarnych, ale nie znalazłem jednostek niemilitarnych to znaczy obrazków screen takich jak w tym linku ciężkiej kawalerii. Prosił bym, aby ktoś wstawił mi tu obrazki w zwoju pomocnika, budowniczego itp. albo powiedzieć jak zrobić takie obrazki, bo jak mam włączoną grę i klikam przycisk "Print Screen" i wklejam to do Painta to wyskakuje mi prawie cały niebieski obrazek nie wiem o co chodzi. Te obrazki są mi bardzo potrzebne. Z góry dzięki za pomoc.
Jeśli masz problem ze zrobieniem odpowiedniego screena, to odsyłam do działu "Pomoc techniczna" (czy jak to szło...). Tam znajdziesz rozwiązanie problemu...
Istnieje taki program, którym można odnaleźć wszystkie grafiki użyte w grze, wystarczy poszukać, a jego nazwa to chyba Graphics Reader (czy jakoś tak).
Myślisz, że za każdym razem gdy odsyłam ludzi do danego tematu/działu to chce mi się sprawdzać jego nazwę? A tematu o screenach nie znalazłeś, bo nie ma takiego... rozwiązanie znajdziejsz w jednym z pierwszych, jak nie pierwszym... o ogólnych problemach. Ubolewam nad brakiem umiejętności szukania...