Obrazki jednostek

Miejsce na dyskusje "off-topic"

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
Elenorsar
Użytkownik Forum

Obrazki jednostek

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Elenorsar »

Witam znalazłem obrazki jednostek militarnych, ale nie znalazłem jednostek niemilitarnych to znaczy obrazków screen takich jak w tym linku ciężkiej kawalerii. Prosił bym, aby ktoś wstawił mi tu obrazki w zwoju pomocnika, budowniczego itp. albo powiedzieć jak zrobić takie obrazki, bo jak mam włączoną grę i klikam przycisk "Print Screen" i wklejam to do Painta to wyskakuje mi prawie cały niebieski obrazek nie wiem o co chodzi. Te obrazki są mi bardzo potrzebne. Z góry dzięki za pomoc.
Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: DeBe »

Jeśli masz problem ze zrobieniem odpowiedniego screena, to odsyłam do działu "Pomoc techniczna" (czy jak to szło...). Tam znajdziesz rozwiązanie problemu...
Cavv
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Cavv »

Istnieje taki program, którym można odnaleźć wszystkie grafiki użyte w grze, wystarczy poszukać, a jego nazwa to chyba Graphics Reader (czy jakoś tak).
Elenorsar
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Elenorsar »

Cavv pobrałem już wcześniej ten program i wcale nie wiem o co w nim chodzi.

DeBe nie znalazłem żadnego tematu ze screenami, a po za tym to jest temat 'problemy techniczne z grą , anie z czym innym.
Awatar użytkownika
DeBe
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: DeBe »

Myślisz, że za każdym razem gdy odsyłam ludzi do danego tematu/działu to chce mi się sprawdzać jego nazwę? A tematu o screenach nie znalazłeś, bo nie ma takiego... rozwiązanie znajdziejsz w jednym z pierwszych, jak nie pierwszym... o ogólnych problemach. Ubolewam nad brakiem umiejętności szukania...
Awatar użytkownika
BananowyJasio
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: BananowyJasio »

Polecam wejść na jakikolwiek polski serwis z programami (idg.pl, dobreprogramy.pl, programosy.pl) i poszukać programu do robienia screenshotów ;).
Odpowiedz