Fallout 2
Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy
- doman100
- Użytkownik Forum
Fallout 2
Pewnie każdy z was już słyszał o serii fallout a nawet jeśli nie to zapraszam tutaj:
http://fallout.emiasto.com.pl/e107/news.php
Moja prośba polega na tym czy ktoś mógłby mi podać miejsce gdzie mogę fallouta 2 ściągnąć. Najlepiej aby to nie był torrent a jeśli nawet to prosiłbym o instrukcję co mam po kolei robić bo na torrentach się nie znam. Jedynkę już przeszedłem więc teraz mam chrapkę na ponoć trudniejszą dwójkę.
http://fallout.emiasto.com.pl/e107/news.php
Moja prośba polega na tym czy ktoś mógłby mi podać miejsce gdzie mogę fallouta 2 ściągnąć. Najlepiej aby to nie był torrent a jeśli nawet to prosiłbym o instrukcję co mam po kolei robić bo na torrentach się nie znam. Jedynkę już przeszedłem więc teraz mam chrapkę na ponoć trudniejszą dwójkę.
Westess krutue szaleń
- Michailoff
- Moderator
O serii Fallout jak najbardziej słyszałem - każdy szanujący się gracz powinien tą serię znać. Jednak jakoś nigdy do tej gry mnie nie ciągnęło, a wiele osób mówi, że warto - podobno jeden z najlepszych RPG w historii. Mi jednak klimat S-F średnio odpowiada, ale co tam... Co do ściągnięcia gry - najlepiej będzie przez torrenty. Oto kolejne etapy:
1. Musisz mieć odpowiedni program (BitComet jest najlepszy, dobry jest też uTorrent i Azureus).
2. Teraz szukasz torrenta na odpowiedniej stronie (IsoHunt jest najlepszy). Pamiętaj, żeby wybrać właściwy torrent (pod hasłem Fallout 2 może kryć się zarówno gra, jak i ścieżka dźwiękowa - miej to na uwadze).
3. Gdy ściągnąłeś torrenta i masz odpowiedni program - zaznacz odpowiednie pliki i rozpocznij ściąganie gry.
4. Fallout 2 to nie jest gierka mała - trochu więc będziesz musiał ściągać. Jak masz neta 1 MB - to powinno to pójść sprawnie. 512 KB to już jest trochu czekania. Przy wolniejszym necie wiadomo - długo to będzie trwać.
1. Musisz mieć odpowiedni program (BitComet jest najlepszy, dobry jest też uTorrent i Azureus).
2. Teraz szukasz torrenta na odpowiedniej stronie (IsoHunt jest najlepszy). Pamiętaj, żeby wybrać właściwy torrent (pod hasłem Fallout 2 może kryć się zarówno gra, jak i ścieżka dźwiękowa - miej to na uwadze).
3. Gdy ściągnąłeś torrenta i masz odpowiedni program - zaznacz odpowiednie pliki i rozpocznij ściąganie gry.
4. Fallout 2 to nie jest gierka mała - trochu więc będziesz musiał ściągać. Jak masz neta 1 MB - to powinno to pójść sprawnie. 512 KB to już jest trochu czekania. Przy wolniejszym necie wiadomo - długo to będzie trwać.
Crimson (king) Michailoff
Pierwsze dwie czesci Fallouta polecam wszystkim fanom szeroko pojetych cRPG-ow. Michailoff, napisal, ze klimaty s-f niezbyt mu odpowiadaja, mi w sumie tez, ale ta gra nie jest osadzona w typowych, oklepanych przez rozne Star Treki realiach. Seria Fallout, to typowy postnuklearny swiat, spopularyzowany przez np. Neuroshime. Sam jestem milosnikiem tej serii (Fallout tactics i najnowszej czesci nie licze, to nie ta kategoria) i z pewnoscia spodoba sie ludziom, ktorzy cenia sobie solidne, klimatyczne gry RPG. Dzisiaj grafika w stosunku do nowszych gier troche kuleje, ale nie jest to az takim mankamentem, zupelnie jak w KaM.
- Michailoff
- Moderator
Należy użyć programu do odpalenia obrazu płytki. Do tego zaliczają się takie programy, jak Alcohol 120%, Daemon itp...doman100 pisze:Pobrałem grę z linku od DeBe ale teraz mam problem. Rozpakowałem te pliki w WinRAR i mam jeden plik z rozszerzeniem iso . Co mam z tym zrobić??
Crimson (king) Michailoff