[nowe misje] Dark Lord

Tutaj pobierzesz misje stworzone przez innych Fanów gry.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
Awatar użytkownika
kamtpr
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: kamtpr »

Witam wszystkich - choc gram w te gierke odkad powstala to jednak dopiero teraz sciagnalem TNL- uwazam ze kampania jest dobra(zmagam sie z nia od czwartku i grajac niewiele jestem juz w 5 misji). Wszystkie 4 misje przeszedlem za I razem :D

1misja(bardzo latwa) - troche sie w niej pobawilem i wygralem 2 razy z rzedu ; za I razem zaprosilem przeciwnikow i zmlocilem co do jednego, a za drugim razem poczekalem az przyjda ; w oby dwoch przypadkach wygrana po 20 min, ciekawa mapa i pokazna liczba zolnierzy wroga

2 misja(latwa)- zwyciestwo po 2h; szybka rozbudowa i tworzenie wojska pozwolily mi na spokojny atak i zdecydowana wygrana; szkoda ze tylko 1 wrog bo z checia bym sie pobawil dalej

3misja(latwa)- rowniez zwyciestwo po 2h; a wiec tak poszedlem moim wojskiem do bazy sojusznika no i pomoglem im w walce-jak sprawdzalem to bilans wynosil 22 straconych i 66 zabitych (mysle ze dobry wynik); ta misja jest jak dla mnie taka sama jak 2 tyle ze z sojusznikiem ktory i tak (bynajmniej u mnie) nic nie robil; ogolnie mapa ciekawa, a przeciwnik zostal rozwalony po I ataku

4 misja(srednia)- powiem tak jak ja wlaczylem I raz to ja przeszedlem, jednakze jak chcialem ja przejsc II raz to udalo mi sie za 5 razem odniesc zwyciestwo, probujac roznych taktyk; mysle ze misja jest za trudna dla wielu fanow K&M jak na poczatek

5misja-???????? no wlasnie ja zaczynam przechodzic :P

Moglby ktos umiesci w koncu opis kampanii zeby mozna bylo sie z nia zapoznac (tak jak TSK i TPR) w koncu juz minelo troche od jej umieszczenia:>

//Edit - Jestem po 42 min gry w 5 misje TNL i moj bilans wynosi 13 straconych a 124 pokonanych. Atak ze wschodu i zachodu z duzo latwoscia odparlem i ponioslem bardzo male straty. Potem poszedlem zwiedzac mape (na PN jest wrog i na srodku mapy rowniez). Zwabilem do wioski gracza ze srodka i odnioslem zwyciestwo (nie majac wiez - poczatkowym wojskiem). Dziwi mnie jednak to ze whcodzac do ich wioski mam do zburzenia spichrz warownie i gospode ktora nie byla polaczona droga z reszta(budowniczowie stali i nic nie robili). Aha i jeszcze jedno gdy byly ataki przyszedl komunikat ze na zach. znajduje sie spichrz, ale cholera nie ma go w ogole- nawet moj lucznik poszedl i odkryl cala mape.
Awatar użytkownika
Michailoff
Moderator

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Michailoff »

Przewertuj poprzednie stronki tego tematu - tam masz rozpisane, jak ja ukończyłem tą kampanię. Możesz też porównać swoje wyniki z moimi rezultatami, choć tutaj nie są one jakoś imponujące.
Crimson (king) Michailoff
Awatar użytkownika
kamtpr
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

chodzi mi wiesz o taki opis kampani jak na stronce sztabu :D
Ukonczylem 5 misje (srednia) - szybka rozbudowa i caly czas i wyciagalem przecciwnika z pn miedzy gory tak aby maksymalnie byly do pokonania 2 oddzialy :>
Awatar użytkownika
Gogoud
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Gogoud »

Na stronce sztabu masz opis oficjalnych kampanii.
Opisy kampanii fanowskich są w różnych miejscach - najczęściej, jak pisał Michailoff, w tematach o nich.
A jak znam Michailoffa, to opisał on misje TNL bardzo dokładnie.
KaM TCK - poprowadź rebeliantów ku lepszej przyszłości!
Link do kampanii
Trailer na YouTube
Awatar użytkownika
kamtpr
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

rozumiem @rTeq. Obecnie nie mam klopotu z TNL , a dzisiaj siadam do 6 misji :D
Awatar użytkownika
Michailoff
Moderator

Odpowiedz z cytatem

Na stronie 33 rozpisałem się na temat TNL. Nie jest to nic wielkiego (Khelben robi dużo lepsze opisy :)), skoncentrowałem się głównie na samych czynnościach związanych z ukończeniem tych zadań. Można spróbować wyciągnąć jakieś ciekawe informacje.
W przyszłości zamierzam zagrać w najnowsze misje Dark Lorda i spróbować je ukończyć :).
Awatar użytkownika
kamtpr
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

sluchaj @rTeq napisal mi ze lepiej sciagnac te kampanie ze strony Lewina(ja tego nie mam z tej strony,lecz z tego tematu) Czy jak sciagne od Lewina to powinienem zaczac od nowa, czy bedzie trudniej ?
Awatar użytkownika
Michailoff
Moderator

Odpowiedz z cytatem

kamtpr pisze:sluchaj @rTeq napisal mi ze lepiej sciagnac te kampanie ze strony Lewina(ja tego nie mam z tej strony,lecz z tego tematu) Czy jak sciagne od Lewina to powinienem zaczac od nowa, czy bedzie trudniej ?
Oj, nie wiem. Ja grałem w wersję, którą mam zachowaną na dysku, ona jest sprzed 1.5 roku :). Na pewno nowa wersja zawiera mniej błędów, być może jest też utrudniona (swoimi wyczynami Mrocznego Pana niemiłosiernie rozdrażniłem :)).
Awatar użytkownika
kamtpr
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

no wlasnie licze na to ze jest utrudniona bo jakos szybko mi idzie (jest troche prosta), a 6 misja znowu wygrana z ogromna przewaga :>
Awatar użytkownika
Michailoff
Moderator

Odpowiedz z cytatem

kamtpr pisze:no wlasnie licze na to ze jest utrudniona bo jakos szybko mi idzie (jest troche prosta), a 6 misja znowu wygrana z ogromna przewaga :>
Zobaczysz od misji 8 :). Wtedy już nie będziesz twierdzić, że jest taka prosta :P. Aha - i jeszcze jedna rada. Misje 15 i 16 podstaw za pierwszą misję kampanii TSK, nawet nie próbuj robić tego na misji pojedynczej. Prokuruje to wówczas niemiłosierne błędy w grze, które mogą uniemożliwić ukończenie misji.
Odpowiedz