1misja(bardzo latwa) - troche sie w niej pobawilem i wygralem 2 razy z rzedu ; za I razem zaprosilem przeciwnikow i zmlocilem co do jednego, a za drugim razem poczekalem az przyjda ; w oby dwoch przypadkach wygrana po 20 min, ciekawa mapa i pokazna liczba zolnierzy wroga
2 misja(latwa)- zwyciestwo po 2h; szybka rozbudowa i tworzenie wojska pozwolily mi na spokojny atak i zdecydowana wygrana; szkoda ze tylko 1 wrog bo z checia bym sie pobawil dalej
3misja(latwa)- rowniez zwyciestwo po 2h; a wiec tak poszedlem moim wojskiem do bazy sojusznika no i pomoglem im w walce-jak sprawdzalem to bilans wynosil 22 straconych i 66 zabitych (mysle ze dobry wynik); ta misja jest jak dla mnie taka sama jak 2 tyle ze z sojusznikiem ktory i tak (bynajmniej u mnie) nic nie robil; ogolnie mapa ciekawa, a przeciwnik zostal rozwalony po I ataku
4 misja(srednia)- powiem tak jak ja wlaczylem I raz to ja przeszedlem, jednakze jak chcialem ja przejsc II raz to udalo mi sie za 5 razem odniesc zwyciestwo, probujac roznych taktyk; mysle ze misja jest za trudna dla wielu fanow K&M jak na poczatek
5misja-???????? no wlasnie ja zaczynam przechodzic
Moglby ktos umiesci w koncu opis kampanii zeby mozna bylo sie z nia zapoznac (tak jak TSK i TPR) w koncu juz minelo troche od jej umieszczenia:>
//Edit - Jestem po 42 min gry w 5 misje TNL i moj bilans wynosi 13 straconych a 124 pokonanych. Atak ze wschodu i zachodu z duzo latwoscia odparlem i ponioslem bardzo male straty. Potem poszedlem zwiedzac mape (na PN jest wrog i na srodku mapy rowniez). Zwabilem do wioski gracza ze srodka i odnioslem zwyciestwo (nie majac wiez - poczatkowym wojskiem). Dziwi mnie jednak to ze whcodzac do ich wioski mam do zburzenia spichrz warownie i gospode ktora nie byla polaczona droga z reszta(budowniczowie stali i nic nie robili). Aha i jeszcze jedno gdy byly ataki przyszedl komunikat ze na zach. znajduje sie spichrz, ale cholera nie ma go w ogole- nawet moj lucznik poszedl i odkryl cala mape.