[Doniesienia medialne 04.07.2010]

Miejsce na dyskusje "off-topic"

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: kuba11100 »

Khelos pisze:Kubo - faktycznie, pan JB bardziej sprzedał w naszym kraju swoje płyty, niźli swój talent. To również nie jest najlepsze posunięcie. W sieci mnóstwo jest osób, które śpiewają na poziomie, który można uwiecznić na krążku. Ale Justin był w sumie pierwszym. Jest taką małą rewolucją. Pokazuje, że w dzisiejszych czasach karierę można rozpocząć od internetu. Coraz więcej artystów sięga po taki sposób zaprezentowania się masom. Już kilku wokalistów dokonało tego samego po Bieberze. Dowód, że idziemy w dobrym kierunku.
Co do podkreślonego zdania:
[potrzebne źródło]

E tam, sprzedaż od razu... Początkujący artyści raczej tak nie zaczynają, bo nieznanego to raczej nikt nie kupi w ciemno. Są duże serwisy z wolną (od wolności) muzyką udostępnianą przez takich ludzi. Niektórzy planują czerpać zyski jedynie z dobrowolnych datków, inni chcą z czasem przejść na coś poważniejszego. Zwykle jednak nie mają tak szerokiego grona odbiorców, bo jak wiadomo, lepiej jest wypromować coś, co się łatwo sprzeda, a nie coś oryginalnego, dobrego.

Ale tak to już jest, z ponad 20 stacji radiowych do słuchania nadaje się jedna? dwie?

I tak nawiasem: http://www.youtube.com/watch?v=n2OWpRTugWs
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji
Awatar użytkownika
robi29
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: robi29 »

łucznik pisze:http://demotywatory.pl/1822803/Justin-Bieber

O nim dowiedziałem się z demotywatorów.

A ja z Komixxów.

Dobrze, kiedy te YT i jazdy z Biberem były, to wtedy odpoczywałem na działce. Mam szczęście. ;)
Awatar użytkownika
Alanbach
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Alanbach »

Khelos pisze: Jest dobrym wokalistą - mimo licznych nieczystości w piosenkach, acapella udowadnia, że głos jest w całkowitej jego kontroli, potrafi nim operować (dzięki swobodności) na poziomie... tak - na poziomie profesjonalnym.
Od 25 czerwca mogę wypowiadać się oficjalnie jako krytyk muzyczny. Otóż wd. mnie Justin Bieber może i ma predyspozycje wokalne, które w przyszłości mogą się rozwinąć, jednak na chwilę obecną na pewno NIE śpiewa na poziomie profesjonalnym. Jeszcze wiele, naprawdę WIEEEELE mu brakuje. Justin robi podstawowe błędy emisyjne i ma wiele manier wkalnych! Co więcej męczą mnie gwiazdki piętnastoletnie śpiewające o miłości i rzeczach o których nie mają pojęcia. Przerabialiśmy to już w latach 90-tych (Aaron Cater - nastoletni brat bożyszcza nastolatek Nicka Cartera z Backstreet Boys)
Obrazek
Odpowiedz