pozwolicie, że się wtrącę do tej jakże fascynującej rozmowy...
otóż - nie, nie wiem po co jest ten temat... ja go wcale nie zakładałem, ni etworzyłem i nie zamierzałem tworzyć... jakby jeszcze ktoś nie wiedział - jest to kontynuacja jednej z rozmów, przerwana i przeniesiona przez lucbacha...
ja tego nie tworzyłem - a propos -już wiem, co robić mając neostradę by grać w KAM; więc temat jest według mnmie nie potrzebny...
ja mam neostrade i jakos daje se rade nie rozumiawka tego zakładam przyłanczam sie z kamachi tak samo nie rozumiem tego tematu moze czasem wartym jest poczytac nim sie cokolwiek napisze bo takto błendne sentencje powstawac moga
a tak na serio to neostrada niczego nie blokuje chyba ze ktos kto zakłada ma neo a drugi kamachi lub na odwrót to takto se nie pogracie tak popraw mnie który jak sie myle 8)
awianc i ja stawie sie za setmanem bowiem nie raz przyszło nam walczyc
wogle tesch nie rozumiem tego postu moze własnie to poradnik gry sieciowe powinien byc w dziale porady tak zeby kazdy dawn bez urazy mógł go przeczytac i grac
tick pisze:
a tak na serio to neostrada niczego nie blokuje chyba ze ktos kto zakłada ma neo a drugi kamachi lub na odwrót to takto se nie pogracie tak popraw mnie który jak sie myle 8)
moze pograć z kims kto ma wewnetrzne Ip (siec blokowa radiowa), ale wtedy musi używać hamachi.
A ja mam z kolei inny problem. Nie moge z nikim grać bez hamachi. Mam neo, tamten tez ma neo i powinnismy grac, ale ja nie widze gry!! Oczywiście ta sama wersja gry jest.
..:::ZEST Riddles:::.. To cię pochłonie...