Zakładanie gry na neostradzie

Masz problem z grą? Napisz o tym, postaramy się go rozwiązać! (Nie dotyczy problemów z rozgrywką!)

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

pozwolicie, że się wtrącę do tej jakże fascynującej rozmowy... :)
otóż - nie, nie wiem po co jest ten temat... ja go wcale nie zakładałem, ni etworzyłem i nie zamierzałem tworzyć... jakby jeszcze ktoś nie wiedział - jest to kontynuacja jednej z rozmów, przerwana i przeniesiona przez lucbacha...
ja tego nie tworzyłem - a propos -już wiem, co robić mając neostradę by grać w KAM; więc temat jest według mnmie nie potrzebny...
Awatar użytkownika
Michailoff
Moderator

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Michailoff »

Na neo znając IP po połączeniu można założyć grę, ale jak cię !@#$%^&*() to masz wała i tyle bo neo zmienia IP :cry:
Awatar użytkownika
Blaszak
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Blaszak »

Mam neostradę i codziennie gramy z agentosem 007. Czasem on zakłada gę i czasem ja. Wszystko działa. W tym przypadku soję murem za setmanem :D :D
..:::ZEST Riddles:::.. To cię pochłonie...

www.zestriddle.oz.pl
Awatar użytkownika
tick
Zbanowany

Odpowiedz z cytatem

Post autor: tick »

ja mam neostrade i jakos daje se rade nie rozumiawka tego zakładam przyłanczam sie z kamachi tak samo nie rozumiem tego tematu moze czasem wartym jest poczytac nim sie cokolwiek napisze bo takto błendne sentencje powstawac moga :smiesne: :smiesne:
a tak na serio to neostrada niczego nie blokuje chyba ze ktos kto zakłada ma neo a drugi kamachi lub na odwrót to takto se nie pogracie tak popraw mnie który jak sie myle 8)
Awatar użytkownika
tick
Zbanowany

Odpowiedz z cytatem

awianc i ja stawie sie za setmanem bowiem nie raz przyszło nam walczyc
wogle tesch nie rozumiem tego postu moze własnie to poradnik gry sieciowe powinien byc w dziale porady tak zeby kazdy dawn bez urazy mógł go przeczytac i grac
Awatar użytkownika
Setman
Zbanowany

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Setman »

tick pisze: a tak na serio to neostrada niczego nie blokuje chyba ze ktos kto zakłada ma neo a drugi kamachi lub na odwrót to takto se nie pogracie tak popraw mnie który jak sie myle 8)
moze pograć z kims kto ma wewnetrzne Ip (siec blokowa radiowa), ale wtedy musi używać hamachi.
Obrazek
Awatar użytkownika
tick
Zbanowany

Odpowiedz z cytatem

lepiej bym tego nie ujoł dzieki dzieki dzieki i dzieki :mrgreen: :mrgreen:
Haker
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Haker »

Witam! wyłączyłem zapore (mam neo i xpka) i grałem ze Setmanem i wszystko działa :mrgreen:
Awatar użytkownika
tick
Zbanowany

Odpowiedz z cytatem

czyli wyjasnine wszystko a dla geniuszy co na pszyszłosc benda pisa c nekac khelbena "CZYTAC DOKŁADNIE DAWNY PORADNIK"bo jak nie to :zraniony: łooo zaboli

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :smiesne: :smiesne: :twisted: :twisted:
Awatar użytkownika
Blaszak
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Blaszak »

A ja mam z kolei inny problem. :? Nie moge z nikim grać bez hamachi. Mam neo, tamten tez ma neo i powinnismy grac, ale ja nie widze gry!! Oczywiście ta sama wersja gry jest.
..:::ZEST Riddles:::.. To cię pochłonie...

www.zestriddle.oz.pl
Odpowiedz