Krom's Remake: Demo opublikowane!

Wszystko o KaM Remake - opinie, znalezione bugi, propozycje, mapy...

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.
Awatar użytkownika
janosiczek
Użytkownik Forum

Post autor: janosiczek »

Wiesz... masz rację...

ale..

dobra.... spróbuję...

ps a kiedy bedą nowe jednostki bądz budynki ? aby rozgrywka była nieco urozmaicona... mogli by dać te wierze z łucznikami niby nic.. a by cieszyło...
Awatar użytkownika
ZoZoN
Użytkownik Forum

Post autor: ZoZoN »

janosiczek pisze:ps a kiedy bedą nowe jednostki bądz budynki ? aby rozgrywka była nieco urozmaicona... mogli by dać te wierze z łucznikami niby nic.. a by cieszyło...
W następnej wersji zostanie dodany rynek i jednostki z TPR.
Awatar użytkownika
Ciemnozielony
Użytkownik Forum

Post autor: Ciemnozielony »

A co od spolszczenia - powiesz skąd mogę je wziąć?
Czy jeśli poruszając się z prędkością dźwięku osiągniesz pułap prędkości światła dwukrotnie załamując tym czasoprzestrzeń, to czy będzie miał dwa pierwiastki z trzech ziemniaków więcej niż suma sedesów w domu Billa Gates'a?

d(._.)b
Awatar użytkownika
ZoZoN
Użytkownik Forum

Znikąd ;)
Włączasz Kam Remake wchodzisz w opcje, zaznaczasz "Polish" i już możesz się cieszyć polską wersją gry.
Awatar użytkownika
janosiczek
Użytkownik Forum

Post autor: janosiczek »

Potrzebował bym linka do wersji w której mógłbym na spokojnie pograć z komputerem, bo ta najnowsza to multiplayer a to mnie mało interesuję...

oraz mam pytanie nr 2 :

Kiedy... no kiedy nowsza wersja będzie ? :(
Awatar użytkownika
ZoZoN
Użytkownik Forum

W obecnej wersji (r2087) także możesz grać z komputerem, 1st Multiplayer Demo oznacza że jako pierwsze posiada tryb wieloosobowy a nie że posiada tylko tryb wieloosobowy. Więc możesz spokojnie grać w kampanię lub misje pojedyncze.

Nie wiem kiedy dokładnie zostanie udostępniona kolejna wersja, obecna jest w miarę stabilna więc nie wymaga jakichś poważnych poprawek i zapewne dlatego twórcy chcą wypuścić nowszą wersję z jak najmniejszą ilością błędów i niedoróbek więc trzeba być cierpliwym.
Awatar użytkownika
Ciemnozielony
Użytkownik Forum

Post autor: Ciemnozielony »

Michailoff pisze:(...)Przenikanie się jednostek(...)
A jak to włączyć?
Czy jeśli poruszając się z prędkością dźwięku osiągniesz pułap prędkości światła dwukrotnie załamując tym czasoprzestrzeń, to czy będzie miał dwa pierwiastki z trzech ziemniaków więcej niż suma sedesów w domu Billa Gates'a?

d(._.)b
kuba11100
Administrator Forum 
Administrator Forum 
Kontakt:

Post autor: kuba11100 »

Z tego co wiem już nie włączysz, tak było bardzo dawno, zanim zaimplementowano tarasowanie sobie drogi i wymijanie.
Pozdrawiam,
kuba11100

Strefa KaMMirror misji
Awatar użytkownika
kaszub
Użytkownik Forum

Post autor: kaszub »

Khelos pisze:Dla osób obezwładniających północnego oponenta w jedenastej misji TSK, korzystających z sześciu mieczników i dwunastu kuszników, nie powinno i takie wyzwanie stawiać problemu. Dla kogoś zaś, kto przekonuje brać o coraz to nowszych rekordach czasowych, również jest to drobiazgiem
No tak, właśnie zrobiłem kolejny, mały rekordzik wojskiem początkowym w TSK 11, więc i za KaM Remake trzeba się będzie wziąć :D.
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Post autor: Kheli »

Zaczynam się bać poddawać coraz to nowsze rozwiązania. :P Ludzie są nieobliczalni.
Ten temat jest zamknięty. Nie można w nim pisać ani edytować postów.