Elenorsar pisze:doman100 z czego mi wiadomo bonus znalazło ju kilka osób(w tym ja).
Piko, bonus raczej nie jest brany pod uwagę do całości, ponieważ link z nim wysyłasz w innym e-mailu.
A ja nadal siedzę nad tym siódmym, kiedy wydaje mi się, że już znajdę rozwiązanie to wychodzi, ze jest źle. Nawet nie wiem ile wyrazów tam szukać :/ no cóż muszę próbować dalej
O to już wiem, że bonus jest mdz. 1-6 (uważam, że gdzieś w rynowance się musi czaić- w przeciwnym wypadku jest ona za łatwa. A nad 7 siedzę, siedzę... Zaraz dopadnie mnie depresja od tego Absolutnie nic mi nie świta (aczkolwiek Lucbach- przpyadkiem lub celowo- wprowadził tam zmyłkę. Da się bez problemów odnaleźć zdanie, które większego sensu nie ma (chyba, że to to, a ja nie jestem w stanie załapać ), ale da się je odczytać i nawet powiązać z sytuacją uciekiniera.
Ja się pytam o pierwsze, bo nie mam bladego pojęcia co robić. Wciskam tam w kółko ten "symbol przypominający X", ale nic się nie dzieje.
Czy jeśli poruszając się z prędkością dźwięku osiągniesz pułap prędkości światła dwukrotnie załamując tym czasoprzestrzeń, to czy będzie miał dwa pierwiastki z trzech ziemniaków więcej niż suma sedesów w domu Billa Gates'a?
O jak miło - ja też teraz wiem, że w dalszych krokach go nie ma
Ciemnozielony pisze:Ja się pytam o pierwsze, bo nie mam bladego pojęcia co robić. Wciskam tam w kółko ten "symbol przypominający X", ale nic się nie dzieje.
Musisz wpisać przed .html nazwę tego co tworzy "X"
Nagrodę dostanie jedna osoba wylosowana spośród tych, którzy znaleźli linka do bonusu, chyba logiczne, bo jest tylko jedna nagroda.
Ech... niestety się trochę wygadałem z tym bonusem, trochę sprawę mają ułatwioną. Przepraszam wszystkich tych, którzy się namęczyli, aby go znaleźć bez podpowiedzi.
Elenorsar pisze:Nagrodę dostanie jedna osoba wylosowana spośród tych, którzy znaleźli linka do bonusu, chyba logiczne, bo jest tylko jedna nagroda.
Ech... niestety się trochę wygadałem z tym bonusem, trochę sprawę mają ułatwioną. Przepraszam wszystkich tych, którzy się namęczyli, aby go znaleźć bez podpowiedzi.
Elenorsar pisze:Nagrodę dostanie jedna osoba wylosowana spośród tych, którzy znaleźli linka do bonusu, chyba logiczne, bo jest tylko jedna nagroda.
wy-edytuj swoje wypowiedzi.
Potem niech wyedytuje moją, nastę pnie pamięć wszystkich, którzy przeczytali... Ee tam, daj spokój. Nadal trzeba znaleźć hasło do wpisania w przegladarkę, a to łatwe nie jest.
Wołoszek: Każda kolejna wypowiedź na temat 7 sprawia, że mam ochotę walnąć głową o ścianę. Co ja zaraza mam w tym chaosie znaleźć? (Pytanie rzecz jasna retoryczne- ale dalej nie mam zielonego pojęcia co począć...)