Ucieczka z zamku - świąteczny konkurs! (25.12.2011)

Zapraszamy do komentowania nowości, pojawiających się na stronie knights.sztab.com.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Odpowiedz
Awatar użytkownika
Mixxer5
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Mixxer5 »

Elenorsar pisze:doman100 z czego mi wiadomo bonus znalazło ju kilka osób(w tym ja).

Piko, bonus raczej nie jest brany pod uwagę do całości, ponieważ link z nim wysyłasz w innym e-mailu.

A ja nadal siedzę nad tym siódmym, kiedy wydaje mi się, że już znajdę rozwiązanie to wychodzi, ze jest źle. Nawet nie wiem ile wyrazów tam szukać :/ no cóż muszę próbować dalej :P

O to już wiem, że bonus jest mdz. 1-6 (uważam, że gdzieś w rynowance się musi czaić- w przeciwnym wypadku jest ona za łatwa. A nad 7 siedzę, siedzę... Zaraz dopadnie mnie depresja od tego ;) Absolutnie nic mi nie świta (aczkolwiek Lucbach- przpyadkiem lub celowo- wprowadził tam zmyłkę. Da się bez problemów odnaleźć zdanie, które większego sensu nie ma (chyba, że to to, a ja nie jestem w stanie załapać :P), ale da się je odczytać i nawet powiązać z sytuacją uciekiniera.
Awatar użytkownika
Ciemnozielony
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Ciemnozielony »

Ja się pytam o pierwsze, bo nie mam bladego pojęcia co robić. Wciskam tam w kółko ten "symbol przypominający X", ale nic się nie dzieje.
Czy jeśli poruszając się z prędkością dźwięku osiągniesz pułap prędkości światła dwukrotnie załamując tym czasoprzestrzeń, to czy będzie miał dwa pierwiastki z trzech ziemniaków więcej niż suma sedesów w domu Billa Gates'a?

d(._.)b
Awatar użytkownika
robi29
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: robi29 »

Ciemnozielony, czytaj ze zrozumieniem... Masz wpisać w adres przeglądarki to co tam przypomina literę "X".

Ja mam problem z trzecim, nie mogę pierwszego słowa rozszyfrować. :|
Awatar użytkownika
Piko
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Piko »

O jak miło - ja też teraz wiem, że w dalszych krokach go nie ma :D

Ciemnozielony pisze:Ja się pytam o pierwsze, bo nie mam bladego pojęcia co robić. Wciskam tam w kółko ten "symbol przypominający X", ale nic się nie dzieje.
Musisz wpisać przed .html nazwę tego co tworzy "X"
Awatar użytkownika
woloszek
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: woloszek »

dużo osób ma problem z 7, może podpowiedź? z ilu słów należy wpisać rozwiązanie?

Lucbach ile osób dostanie nagrodę za znalezienie bonusu?
Awatar użytkownika
krzychu26
Użytkownik Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: krzychu26 »

woloszek pisze:dużo osób ma problem z 7, może podpowiedź? z ilu słów należy wpisać rozwiązanie?

Lucbach ile osób dostanie nagrodę za znalezienie bonusu?
Tyle osób ile odgadnie :)
Obrazek

Obrazek
Elenorsar
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Elenorsar »

Nagrodę dostanie jedna osoba wylosowana spośród tych, którzy znaleźli linka do bonusu, chyba logiczne, bo jest tylko jedna nagroda.

Ech... niestety się trochę wygadałem z tym bonusem, trochę sprawę mają ułatwioną. Przepraszam wszystkich tych, którzy się namęczyli, aby go znaleźć bez podpowiedzi.
Awatar użytkownika
janosiczek
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: janosiczek »

Elenorsar pisze:Nagrodę dostanie jedna osoba wylosowana spośród tych, którzy znaleźli linka do bonusu, chyba logiczne, bo jest tylko jedna nagroda.

Ech... niestety się trochę wygadałem z tym bonusem, trochę sprawę mają ułatwioną. Przepraszam wszystkich tych, którzy się namęczyli, aby go znaleźć bez podpowiedzi.
wy-edytuj swoje wypowiedzi.
Awatar użytkownika
woloszek
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: woloszek »

bardziej to trzeba pomyśleć przy 7 niż szukać tych wyrazów, ale mam :D
Awatar użytkownika
Mixxer5
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Mixxer5 »

janosiczek pisze:
Elenorsar pisze:Nagrodę dostanie jedna osoba wylosowana spośród tych, którzy znaleźli linka do bonusu, chyba logiczne, bo jest tylko jedna nagroda.

wy-edytuj swoje wypowiedzi.
Potem niech wyedytuje moją, nastę pnie pamięć wszystkich, którzy przeczytali... Ee tam, daj spokój. Nadal trzeba znaleźć hasło do wpisania w przegladarkę, a to łatwe nie jest.

Wołoszek: Każda kolejna wypowiedź na temat 7 sprawia, że mam ochotę walnąć głową o ścianę. Co ja zaraza mam w tym chaosie znaleźć? (Pytanie rzecz jasna retoryczne- ale dalej nie mam zielonego pojęcia co począć...)
Odpowiedz