Pomocnicy

Dział dotyczący tylko pierwszej kampanii gry.

Moderatorzy: kuba11100, The Viking, Moderatorzy

Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Kheli »

Może rzeczywiście oryginały nie posiadaja błędów... nie wiem jak jest - bo to w końcu tpr ma bugi, a ja nie mam oryginału (w tsk nie ma żadnych błędów ;)).
Dobrze, że nie masz sytuacji, gdy po takich kilku godzinach wróg wariuje po mapie i co chwila jest możliweość, że gra ci się w pewnym momencie będzie zawsze wyłączać. To jest bug strrraszny. :?
Natomiast żałuj, że nie widziałeś pomocnika zamieniającego się w toczący się kamień. Od momentu gdy lucbach to napisał, aż nie chciałem wierzyć, że może taka bzdura wystąpić, ale później uwierzyłem i chciałem za wszelką cenę znajdywać się w momentach, w których pomocnicy mogliby się w takie coś zamienić. :)
I wreszcie się udało. Pomocnik zamienił się na chwilę w to coś. Wyglądąło to komicznie. Musiałbyś to Mullenie zobaczyć :). Ale to tylko jeden bugowy plus. Największą porażką w błędach jest to, że sie misja wyłącza i jakoś ten patch temu nie zapobiega :(.
No ale cóż...
Awatar użytkownika
Karas
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Karas »

Słyszałem o tym kamieniu a ile czasu grałeś zanim go zobaczyłeś :?: mi sie to jeszcze nie zadarzyło mimio że grałem 6h
Awatar użytkownika
popol
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: popol »

Ja nie mam błędów nawet jak gram 15h
Obrazek
Awatar użytkownika
Luki
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Luki »

Czasem głupota pomocnikow jest korzystna 8)
Mi w 16 misji tsk jeden koles wrogi noszil mi zbroje do warowni poki nie umarl,ale ze 20 naniósł :szczerzy:
titov-1992
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: titov-1992 »

Kiedys jak gralem w czyste TSK w misji 7, rekruci prosto ze szkoly szli na wroga. Moze mysleli ze wygraja bez uzycia broni ;] no gołe piesci ;]
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

mi zrobił tak hodowca, chciał zająć chlew czrnego gracza, niestety nim doszedł nieopatrznie spadł na niego kamień ^^
Awatar użytkownika
Blaszak
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Blaszak »

Ja chciałbym coś powiedzieć na temat postu Mullena :wink: Też mam oryginałki ale mi błędy czasem się pojawiają... więc to chyba nie to ze oryginały takie święte :wink:
..:::ZEST Riddles:::.. To cię pochłonie...

www.zestriddle.oz.pl
lucbach
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

Post autor: lucbach »

Oczywiście, mój egzemplarz gry też jest oryginalny, a błędów... full :roll: . Zdążyłem się jednak do tego przyzwyczaić, Wam proponuję to samo...
lucbach,
administrator knights.sztab.com
Guniok
Użytkownik Forum

Odpowiedz z cytatem

Post autor: Guniok »

A ja mam następujący problem z pomocnikami... chce zbudować 2 gospodarstwa ale pomocnicy przynoszą na plac budowy tylko kamienie pomimo tego że deski są w tartaku, a żeby było jeszcze ciekawiej to pomocnicy nie noszą desek z tartaku do spichlerza i do stojącego obok płatnerza :/ co z tym zrobić????? Wszystko stanęło bo nikt nie chce nosić desek :(
Kheli
Administrator Forum
Administrator Forum
Kontakt:

Odpowiedz z cytatem

myślisz, że to nowość? :roll:
1) patcha sobie wgraj - może - to pomoże...
2) zacznij ewetualnie misję od nowa. Skoro stanęli Ci przy rozbudowie gospodarstwa, zrestartowanie misji nie byłoby głupim pomysłem, jeżeli oczywiście to początek gry...
3) na 100% po pewnym czasie gry zaczęliby normalnie przynosić dechy i kamulce, nie wiadomo kiedy, ale by zaczęli.
Błąd ten nie powinien wystąpić podczas budowy dwóch budowli na raz, co inneg 5 budynków.
Odpowiedz